Start competitie najaar 2013

Gepubliceerd: zondag 08 september 2013 Geschreven door Bestuur

Op 28 september start Heren 2 met de tip-off van het nieuwe seizoen.

De dag erna volgen Heren 1 en Heren 3 met hun eerste wedstrijden. Om alle wedstrijden in goede banen te leiden, zijn ook dit jaar weer scheidsrechters en tafelaars nodig. Het rooster hiervoor is online en te vinden via Roosters > Taken.

Dit lag al even klaar, maar gezien een aantal last-minute-wijzigingen -een interne transfer en natuurlijk de gebruikelijke wedstrijdwijzigingen- hebben we even gewacht met publiceren.

Heren 1 en Heren 3, let even op 12/13 oktober: de wedstrijd Eagles 1 - Rebound 1 wordt zeer waarschijnlijk verplaatst naar 12 oktober 18.45. Dit staat dus al goed in het takenrooster, maar ten tijde van publicatie hiervan nog niet in het wedstrijdrooster van de NBB.

Wellicht ten overvloede, maar misschien ook niet, dit jaar geldt ook weer: tafelen en fluiten wordt gedaan door mensen die hun vrije tijd opofferen, zodat wij kunnen basketballen. Zij zien misschien niet altijd alles (goed), maar dit is wel hun intentie. Houd je commentaar op de leiding dus voor je en wijs ook je teamgenoten hier op. Zo houden we het leuk.

Het bestuur wenst iedereen veel succes en plezier dit seizoen!

By Joomla 1.6 Templates and Simple WP Themes