Mededeling wedstrijdzaken

Gepubliceerd: woensdag 04 januari 2012 Geschreven door Scheidsrechtersbaas

In de laatste bestuursvergadering is een aantal besluiten genomen over wedstrijdzaken.

In de eerste seizoenshelft is het een aantal keer niet goed gegaan met de verwerking van de wedstrijdsheets. Als gevolg hiervan zijn de regels omtrent het versturen van wedstrijdsheets aangescherpt.

De timer is voortaan verantwoordelijk voor het versturen van de wedstrijdsheets. Dit betekent het volgende: de timer bij iedere wedstrijd, welke niet de laatste van de dag is, overhandigt het ingevulde sheet aan de volgende tafelaars. De laatste timer van de avond verzamelt de sheets en stuurt deze naar het rayon. Zie Wedstrijdzaken voor het adres.

Voor scheidsrechterscursussen (F-cursus) geldt vanaf heden het volgende beleid: de club betaalt alle kosten van de cursist, mits de cursist daadwerkelijk komt opdagen bij de cursus en het examen. Als dit niet het geval is, worden de kosten doorberekend aan het lid dat niet komt opdagen.

Tot slot staan de wijzigingen van de spelregels van 2010 op de site (Wedstrijdzaken). Lees ze goed door, er is onder andere een belangrijke wijziging met betrekking tot doordringende fouten onder de basket!

Update: de spelregelwijzigingen gaan voor ons pas in per 1 oktober 2012!

By Joomla 1.6 Templates and Simple WP Themes